El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans lamenta que Alcoi no haja accedit a la nova tanda d'ajudes ARRU

La portaveu de Ciutadans Alcoi, Rosa García, demana al consistori que li explique els motius pels quals "ens hem quedat fora del repartiment"; i pregunta si el Govern té un Pla B per a evitar "que ells pressupostos del pròxim any no s'inflen". 

Tal com els va informar ARAMULTIMÈDIA, Alcoi no ha accedit a la nova tanda de les ajudes ARRU. Ha superat tot els tràmits i valoracions, però ha quedat en cinqué lloc i les ajudes han arribat per a 4 municipis.

Doncs bé, des de Ciutadans Alcoi, la seua portaveu Rosa García mostra "pesar" perquè la ciutat no haja accedit, perquè aquestes ajudes en anys anteriors "han suposat un fort revulsiu per a la ciutat". 

Rosa García diu que açò afecta una sèrie d'accions previstes, i si es comptava amb aquests diners, "s'ha pensat en un Pla B? Haurem de vigilar que els pressupostos del pròxim any no s'unflen. No volem un pressupost fictici". També diu que es preguntarà a la comissió pertinent els motius pels quals Alcoi ha quedat en cinqué lloc en la baremació, la qual cosa ha suposat no accedir a l'ajuda.