El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans qualifica a Marcos Martínez de trànsfuga i li demana que torne l'acta

Rosa García
  • Rosa García sobre Marcos Martínez: "Tot obeeix a una estratègia per a danyar al partit que li ha conduït a un reprovable acte de transfuguisme polític".

Guerra en Ciutadans Alcoi en el pitjor moment de vida d'aquesta formació que va obtindre 5 regidories en les eleccions de 2021. Rosa Garcia ha respost les acusacions vessades per Marcos Martínez qualificant-lo de trànsfuga. Li ha demanat que torne l'acta.

Aquest divendres, el fins hui regidor de Ciutadans, Marcos Martínez, ha anunciat el seu pas al grup de No Adscrits i l'abandó de CS al.legant que l'ignoren, li fan el buit i no tenen en compte les seues opinions. A més, ha deixat sobre una dura acusació: Li podrien haver falsificat una signatura en un document municipal.
En aquest ambient i amb el grup trencat en dos (per un costat els sedanistes com Rafa Sanus i José Miguel Antoli, i per l'altre el sector de Rosa Garcia), s'han afegit fent suport a Martínez els dirigents de VOX Alcoi.

García ha qualificat Martínez de trànsfuga i li ha demanat que torne l'acta de regidor en entendre que el van triar perquè anava en la llista de CS.
Segons el comunicat oficial del partit en Alcoi, van a exigir-li l'acta a l'edil Marcos Martínez després de la seua renúncia a formar part d'aquest, "en compliment de l'acord signat per totes les formacions polítiques per a lluitar contra el transfuguisme i emparats en el fet que és una conducta contrària a la carta ètica signada pel regidor al·ludit en el moment de ser inclòs en la llista de CS de les passades eleccions municipals".

Rosa Garcia

La màxima responsable del partit a Alcoi ha dit que “tot obeeix a una estratègia per a danyar al partit que li ha conduït a un reprovable acte de transfuguisme polític a partir del seu anunci de passar a la condició de regidor no adscrit”.