El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Classes exclusivament en línia per a la gent gran d’Alcoi en el segon trimestre

Aules en línia / Ajuntament d'Alcoi

El període vacacional es va allargar fins al dilluns 18 de gener establint així un període de quarantena.

En gener l’inici de les Aules es van retardar fins al 18 i amb les noves restriccions de la Generalitat, s’ha decidit suspendre l’assistència presencial. Pendents de l’evolució de la pandèmia en Alcoi, de moment fins al 15 de febrer seran classes en línia.

L’Ajuntament d’Alcoi anuncia que l’activitat per a la gent gran serà impartida únicament de forma virtual fins al fi de les mesures sanitàries actuals el 15 de febrer. Des de la institució consideren que aquesta és l’única forma de garantir la salut de tot l’alumnat que és un sector de risc. 

Després de la incidència de la covid-19 en Alcoi les classes presencials es van enrederir en un primer moment i finalment estan realitzant-se de forma telemàtica. Tots els alumnes que ho desitgen podran continuar amb la seua formació des de casa. L’ajuntament explica que aquesta possibilitat de continuar amb les matèries a distància ja s’havia valorat a l'inici del curs donat l’any que duem amb el virus.

Carolina Ortiz, regidora de Gent gran, assenyala que “Des del govern municipal fem nostre l'objectiu preventiu i de salut que persegueixen les mesures de la Generalitat, pensant també i de manera específica en totes les persones que participen en les Aules. També ha expressat el seu desig de tornar tan prompte com es puga a les Aules.