El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Clavar-se en una gàbia com a protesta

Alfredo Díaz estarà a partir del 3 de setembre en una gossera que es troba entre les muntanyes de Tibi

Les nostres comarques acolliran una protesta molt personal contra l'abandonament de gossos. Serà a Tibi, i la protagonitzarà Alfredo Díaz, un càntabre molt compromés amb els animals. Ha estat molts anys vivint a Alemanya treballant amb ells, especialment gossos. Allí va ser, ja fa set anys quan aquest amant dels animals va tindre la idea que estaria bé fer aquesta protesta contra l'abandonament de gossos.

Díaz es va posar en contacte amb moltes gosseres de tot el país i l'única que va acceptar el seu projecte va ser la Residència Can-cun, ubicada entre les muntanyes de Tibi, ací, a l'Alcoià.Per a fer aquesta protesta, Alfredo està preparant-se físicament i psicològicament, ja que no sap quant de temps estarà clavat dins d'una gàbia. Està canviant la seua dieta per una vegana i ja fa uns anys va provar la sensació que se sent quan estàs tancat dintre d'un espai, provant en una de les habitacions de la seua casa. Però, està clar, que aquesta volta no serà el mateix, no sols per la reducció d'espai sinó també perquè a més, compartirà la gàbia amb els gossos que vol que la gent adopte.

Com ell mateix ha contat a ARAMULTIMÈDIA, està esperant rebre el suport de personalitats famoses del nostre país, i d'empreses que col·laboren en el seu projecte, per així ser més mediàtic i arribar a molta més gent. El seu objectiu és aconseguir que s'adopten com més gossos millor durant el seu tancament. I ha aconseguit suports, fins i tot una de les empreses que l'ajuda en aquest projecte ha dit que s'encarregarà de la manutenció de por vida dels 10 primers gossos que s'adopten.

Alfredo Díaz no ens ha volgut avançar molt més de com viurà durant aquest temps sense eixir de la gàbia ni com seran les seues condicions, ja que vol que la gent que estiga interessada s'acoste per a saber-ho i aprofitar per a canviar-li la vida a aquests animals.