El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Coba Complements guanya el Premi Emprendeaventur@ 2017

Participants dels premis Emprendeaventur@ / CEEI
Iniciativa empresarial de reutilització tèxtil

La guanyadora ha sigut Andrea Coderch, de la iniciativa Coba Complements, on ofereix complements de moda únics, moderns i basats en la reutilització tèxtil. Els finalistes han sigut Empatía Socioeducativa i IAAS para la Pyme, un servei educatiu d'animació infantil sociocultural i un projecte de solucions tecnològiques per al sector hostaler, respectivament. Aquesta edició ha estat organitzada per la Mancomunitat, el CEEI Alcoi-València i JOVEMPA

La setena edició del premi Emprendeaventur@ ha hagut de decidir entre 7 empreses i iniciatives empresarials. Finalment, la guanyadora ha sigut Andrea Coderch, de la iniciativa Coba Complements, on s'ofereix complements de moda únics, moderns i basats en la reutilització tèxtil.

Els finalistes han sigut Empatía Socioeducativa i IAAS para la Pyme, un servei educatiu d'animació infantil sociocultural i un projecte de solucions tecnològiques per al sector hostaler, respectivament. Aquesta edició ha estat organitzada per la Mancomunitat, el CEEI Alcoi-València i JOVEMPA.

Des del CEEI, el seu director Jesús Casanova, explica que “amb aquest programa els emprenedors han disposat d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements i enriquir el seu projecte, a més de disposar d'una sèrie de tutors que els han acompanyat durant diverses jornades formatives”.

Per la seua banda, Manolo Gomicia, president de la Manco, afirma que Emprendeaventur@ es tracta "d'una iniciativa amb la qual volem donar suport a el desenvolupament econòmic de la nostra comarca des de la Mancomunitat. En aquesta edició han participat projectes d'Alcoi, Cocentaina, Muro o Gorga, amb el que estem arribant a una part important del nostre territori i afermant el seu creixement de cara al futur”.

L'altre organitzador dels premis és JOVEMPA. Javier Exposito, secretari de l'associació de joves empresaris, destaca que “hem col·laborat un any més en part de la dotació dels premis. Els nostres associats prestaran una sèrie d'assistències al guanyador i els finalistes, és a dir, als projectes que han resultat més interessants sobre la base de criteris com la viabilitat, innovació o capacitat de generació d'ocupació”.