El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cobert el 100% de les places de preinscripció per al curs 2021/2022 al Campus de la UPV d’Alcoi

  • En les pròximes hores, l’alumnat preinscrit rebrà un correu electrònic en el qual se’ls indicarà quan han de matricular-se telemàticament.
  • L’alumnat en llista d’espera haurà d'estar atent als canals habituals del Campus, incloses les Xarxes Socials.

El Campus d’Alcoi de la UPV cobreix el 100% de les places de preinscripció per al curs 2021/2022. L'elecció del centre per a cursar els estudis universitaris ha sigut totalment exitosa. L’alumnat ha copat al complet la preinscripció dels 6 graus i 2 dobles graus que es cursen al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Tots els graus del Campus de la UPV d’Alcoi  tenen alumnat en llista d’espera, destacant especialment els 423 del Grau d’Enginyeria Informàtica, o els 211 d’Enginyeria Mecànica. 

Pau Bernabéu, director del centre, afirma sentir-se orgullós del treball del Campus d’Alcoi, “un esforç que ha tingut recompensa i també la felicitació expressa des de Rectorat. Hem experimentat un important increment de nombre d’alumnes preinscrits i també de la nota de tall, la qual cosa demostra que estem fent les coses bé”. 

Pel que respecta a les notes de tall, la més alta és la d’Enginyeria Química, que és de 9,942 i, segons afirma el director: “la nota de tall oscil·la entre el 7,039 d’Enginyeria elèctrica i els 9,94 d’Enginyeria Química”.

En les pròximes hores, l’alumnat preinscrit rebrà un correu electrònic en el qual se’ls indicarà quan han de matricular-se telemàticament.

Davant aquesta exitosa demanda, el Campus d’Alcoi de la UPV ja ha comunicat a València el seu desig d’acollir el major nombre d’alumnes possible, i per tant, ha sol·licitat que s’amplie el nombre de places. Una circumstància que es coneixerà dimecres que ve. Pau Bernabéu, director del centre, ha emplaçat a l’alumnat en llista d’espera a estar pendent d’aquestes notícies que es comunicaran a través dels canals habituals del Campus, incloses les Xarxes Socials.