El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cobertes totes les places en la preinscripció de graus i dobles graus en el Campus d’Alcoi de la UPV

Cobertes totes les places en la preinscripció de graus i dobles graus en el Campus d’Alcoi de la UPV / UPV

El Grau en Enginyeria Aeroespacial ha tingut la nota d’accés més alta i el Grau en Enginyeria Informàtica ha sigut el més popular

El Campus d'Alcoi de la UPV cobreix el 100% en tots els seus graus i dobles graus en la preinscripció del curs 2018/2019 amb una gran acceptació dels nous títols com el Grau en Ciència de Dades i el Doble grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual

S’ha cobert el 99% de les places de grau i doble grau oferides per al curs 2018-2019 en la Universitat Politècnica de València (UPV), supera'n la demana de l'any anterior que va ser d’un 98,1%.

A més cal destacar que el Campus d’Alcoi de la UPV ha cobert el 100% de la seua oferta amb l’objectiu d’una ensenyança plena i satisfactòria per als futurs alumnes.

Entre els graus oferits, un any més, el d’Enginyeria Aeroespacial ha sigut la titulació amb la nota d'accés més alta de la Universitat Politècnica de València (UPV), i s’hi han admès a 120 alumnes en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny (ETSID-UPV).

Després es troba el Grau en Enginyeria Biomèdica, que s'estudia en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials (ETSII-UPV) i el Grau en Biotecnologia, que s'imparteix en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Mitjà Natural (ETSIAMN-UPV).

I seguint el rànquing, entre les 10 titulacions amb major nota d’accés es troben el Doble Grau en Administració i direcció d'empreses + Enginyeria Informàtica, el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials i el Grau en Disseny i Tecnologies Creatives.

Enguany, a més hi ha hagut una gran acceptació dels nous títols: Graus en Ciència de Dades i el Doble grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual.

I com tots els anys, l’Enginyeria Informàtica ha sigut el grau més demanat.

Tots els alumnes acceptats hauran de fer la matriculació que comença el dilluns 16 de juliol.