El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acollirà la copa autonòmica de munta i doma pel mig any de la Fira

Presentació del mig Any de Fira amb l'alcaldessa Mireia Estepa, i les regidores Eugenia Miguel i Paqui Ruiz.

Les activitats es faran al llarg de tres caps de setmana de maig, tot i que els dies centrals són del 17 al 21.
 

Maig és el mes del mig any de Fira. Tindrem concerts amb el Fira Fest, gastronomia amb el Quinto i Tapa i les jornades de taula, o fins i tot una versió reduïda de la fira d'artesania.

Del 17 al 21 de maig Cocentaina celebra el Mig Any de Fira, una cita relativament nova, es va iniciar just abans de la pandèmia quan aconseguiren la declaració d'interés turístic internacional, però que ja ha calat entre els contestans.

Com a novetat enguany. Cocentaina acollirà la copa autonòmica PRECVAL de munta i doma, entre el 19 i el 21 de maig. També eixe cap de setmana s'instal·lara una versió reduïda del mercat medieval i artesà de la Fira, a més que els comerciants de Cocentaina poden vendre fora de la tenda els seus productes.

Tindrem música i oci, amb el Fira Fest els dies 19 i 20. I una exposició de cotxes clàssics el dia 21.

A més, es podrà assistir a l'última jornada del Congrés de Fira, la dedicada als universitaris i que es va ajornar en el seu dia.

Tot açò el cap de setmana central, però a més el cap de setmana anterior, l'11 i 12; i el posterior, 25 i 26, es podrà gaudir a Cocentaina del Quinto i Tapa, tapes a preus populars en determinats bars de la ciutat.

En els pròxims dies es concretaran els bars, concerts, restaurants i altres qüestions. Estigues atent a les novetats i passa-ho bé en el mig any de Fira. "Notarem eixa oloreta de Fira encara que siga en màniga curta" diu l'alcaldessa Mireia Estepa.