El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acull el III AOVE Forum Internacional i Jornades Tècniques Oleícoles

A banda de xerrades, també hi haurà espai per a un ‘showcooking’ de la mà de Daniel García. Per a més informació es pot veure el programa ací.

Un dels objectius principals és posar en valor la qualitat de l'oli fet a les comarques. La jornada se celebra del 15 al 17 de desembre i parla des de perspectives distintes: el medi ambient, la salut, l'economia, la cultura i la gastronomia.

L’objectiu d’aquestes jornades és apostar per la sostenibilitat i la qualitat de l’olivar de la comarca. Per aquest motiu en aquest esdeveniment participen ponents de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional en l’àmbit de l’oli.

Es parlarà sobre temàtiques relacionades en el coneixement i posada en valor de l’olivar de la comarca i de l’elaboració del AOVE (Aceite de oliva Virgen Extra), tenint en compte els pilars bàsics com l’economia, el medi ambient, la salut, la cultura i la gastronomia.

Les jornades se celebren al Centre de Cultura El Teular i el Centre Social Real Blanc de Cocentaina. Del 15 al 17 de desembre. A banda de xerrades, també hi haurà espai per a un ‘showcooking’ de la mà de Daniel García. Per a més informació es pot veure el programa ací.