El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acull el primer congrés sobre salut, alimentació i exercici físic d'alt rendiment

La Seu Universitària de Cocentaina organitza aquest congrés, que tindrà lloc al centre cultural El Teular aquest divendres 31 de gener i dissabte 1 de febrer.

Javier Sánchez, preparador físic de la Real Federació de Futbol Espanyola, és un dels ponents. Es parlarà sobre la influència en la salut dels metalls, o del control i quantificació de l'exercici físic.

La Universitat d'Alacant, en la seu de Cocentaina, presenta el primer Congrés Internacional en Salut, Exercici Físic i Ciències de l'Alimentació. Al llarg de dos jornades hi haurà ponències i taules redones amb participació de catedràtic i experts.

Divendres 31 de gener obrirà el congrés el catedràtic de Química José Luis Todolí, també director de la seu universitària de Cocentaina, qui parlarà dels metalls i la seua influencia en la salut. A continuació tindrà lloc una taula redona sobre la importància de la quantificació i el control en l’esport en l'exercici físic d'alt rendiment.

Dissabte 1 de febrer les qüestions versaran més sobre alimentació, la dieta mediterrània i el control sensorial d'aliments, el control de la salut i la seua relació amb l'activitat física.

Si estàs interessats, ací pots consultar l'estat el full de preinscripció i el programa complet.