El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acull la IV Mostra Internacional d'Art Compromés

Imatge del muntatge de l'exposició / Facebook Art Local

 

L'Exposició s'inaugurarà el dissabte 15 de desembre de 2018 a les 13.30h en la Sala d'Armes del Palau Comtal, Espai d’Art, i romandrà oberta fins al 15 de gener de 2019.

El Col·lectiu d'Art Local Cocentaina (CALC), amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina, ha convocat la IV edició d'aquesta mostra en benefici de "Projecte SOMRIURES. Per una vida digna i feliç per als nostres fills i filles".

Les obres es poden entregar personalment els dies 29 dijous, i 30 divendres, de 18.00 a 20.00 h; i dissabte 1 de desembre de 10.00h a 13.00h en la Sala d'Armes del Palau Comtal.

També es poden enviar per correu abans del divendres, dia 30 de novembre de 2018, a l'adreça postal: Palau Comtal Espai d'Art. El Plà s/n. 03820 – Cocentaina Alacant.

L'objectiu de la convocatòria és la promoció i el foment de les arts plàstiques, el suport i el desenvolupament de l'art contemporani, l'estimulació i la creació artística a tots els nivells, la difusió de la creació artística, i el foment de la solidaritat amb les entitats locals i comarcals d'ajuda als desfavorits.

Les bases es poden consultar clicant en la imatge de baix.