El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acull la presentació de la novel·la 'Res a amagar', de l'escriptora alcoiana, Anna Boluda Gisbert

Cocentaina acull la presentació de la novel·la 'Res a amagar', de l'escriptora alcoiana, Anna Boluda Gisbert
La cita serà el dia 25 de maig a les 19.30 h a la Biblioteca

La Biblioteca de Cocentaina acull la presentació de la novel·la 'Res a amagar', finalista del premi de narrativa juvenil Ciutat de Torrent 2017, escrit per l'escriptora alcoiana, Anna Boluda Gisbert.

L’escriptora alcoiana Anna Boluda Gisbert presenta la seua primera novel·la 'Res a amagar', el pròxim 25 de maig a les 19.30 h a la Biblioteca de Cocentaina.

Aquesta novel·la ha sigut finalista del premi de narrativa juvenil Ciutat de Torrent 2017 i la presentació està organitzada per la Garbera Cultural El Guaret i el Departament de Valencià de l’IES Pare Arques, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cocentaina.

L'autora del llibre és periodista i realitzadora de vídeo que viu entre València i Xàbia. Ha guanyat diversos premis i ha sigut finalista d'uns quants més.

Anna és una persona que s'implica molt en la gent, és feminista i lluita contra les injustícies. Aquesta primera novel·la conta la història de Gina, una xiqueta que té 14 anys que canvia de poble amb les seues mares i s'enfronta a tots els canvis. La novel·la és sobre la diversitat familiar, el bullying i l’homofòbia, però també sobre l’amistat, la complicitat, la valentia i els drets de les persones LGTB.

No et pegues la seua presentació.