El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acull les III Jornades Cocentaina cap a la sostenibilitat

Centre cultural El Teular

Totes les ponències tindran lloc al Centre Cultural El Teular.

La capital del Comtat acull des d'avui i fins al 30 de setembre les III Jornades Cocentaina cap a la sostenibilitat. L'acte inaugural tindrà lloc avui dilluns al Centre Cultural el Teular a les 19.30 h amb la visita de la Directora General de l'IVACE, Júlia Company.

Tot seguit tindrà lloc la primera de les ponències, anomenada "Eficiència energètica i l'ús de les energies renovables", que serà impartida per la mateixa directora de l'IVACE.

Aquestes jornades estan promogudes pel Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cocentaina i amb elles es vol promoure trobades i espais per a reflexionar sobre el consum dels recursos, l'ús eficient que es realitza de l'energia, i el foment de la sostenibilitat.

Les jornades es troben dirigides al públic en general, i en elles s'abordaran experiències, instruments i programes des d'eficiència energètica, ús de renovables, mobilitat elèctrica, autoconsum, investigació i nous materials, transició i pobresa energètica, com la innovació i la transformació digital en el Turisme,
així com l'experiència d'empreses i entitats que promocionen la comarca des de l'aposta pels recursos locals, de proximitat buscant implementar criteris de sostenibilitat.

L'última xerrada tindrà lloc el divendres 28, amb la presentació del llibre de plantes, escrit per Ferran Albors "L'embruix de la Mariola i els seus voltants. Vivències i tradicions".