El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina acull un dels concerts nadalencs de l'Orquestra Filharmònica de la UA

Centre Cultural el Teular.

El concert a Cocentaina serà amb entrada lliure limitada a l’aforament, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i a la Seu de la UA a la localitat.

La capital del Comtat acull aquest dijous 13 de desembre un dels tres concerts que l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) té previs dins del seu cicle de concerts de Nadal. La cita serà a les 20 hores a l’Auditori del Teular de la localitat.

El Cicle de Concerts compta amb altres dos actuacions, a Castalla i Alacant (14 i 15 de desembre respectivament), que estaran dirigides per primera vegada per Gerard Pastor com a director convidat. Aquest programa inclou obres de Rossini, Txaikovski, Chabrier, Berlioz Suppé i Strauss.

Pastor afirma que «és un concert festiu integrat per dues parts amb identitat pròpia». En la primera l’OFUA interpretarà dues grans obertures: l’obertura de Semiramide de Rossini, una música fresca, original i viva que conjunta a la perfecció amb una formació de joves. En la segona, l’obertura fantasia de Romeu i Julieta de Txaikovski, el compositor celebra l’eternitat de l’amor.