El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina ajorna el SENT-ME el 2022

Un concert del SENT-ME, edició del 2018.

L'esperit del SENT-ME des de l'inici és que "joves i professorat de tota Espanya i internacionals que durant una setmana convivien, treballaven, debatien i aprenien (vivien per tant) amb la música com a principal directriu". Donada l'actual situació sanitària es considera adient ajornar-ho a l'any pròxim. 

La finalitat més clara del SENT-ME és afavorir la convivència de músics i estudiants de tota Espanya, unes trobades que ara no és adequat celebrar. És per això que prefereixen ajornar-lo a l'any pròxim. No hi ha trobades però sí música: s'ha preparat una sèrie de concerts d'estiu al Palau per part de la regidoria de Cultura. 

L'any passat ja va ser una edició atípica, en la que no es va poder fer la convivència entre professors i estudiants de música, però sí que se celebraren dos concerts a l'aire lliure. Enguany, en una situació similar, no es pot fer la trobada educativa i la convivència, i s'ha decidit ajornar la huitena edició. "No és un acomiadament, el 8é Sent-Me es farà, tan sols un poc més tard: el 2022", asseguren tant des del consistori com des de l'organització. 

Des de la regidoria de Cultura expliquen que "volem que almenys la interpretació musical continue acompanyant-nos", i per això s'ha organitzat un seguit de concerts al Palau per a les nits d'estiu, en diferents formats: música de cambra, cors, o orquestres de corda. Consulta en la següent imatge la programació.