El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina anul·la la celebració de Carnestoltes

No obstant això, en cada centre educatiu hi ha previstes diferents activitats per a celebrar aquesta festivitat tan tradicional en el nostre calendari anual.

La celebració consisteix en una desfilada pel carrer que acaba a la plaça del Pla, on se sol oferir un berenar i una discoòvil. La situació d'incertesa sanitària ha fet optar a l'Ajuntament de Cocentaina per la prudència per garantir la seguretat i evitar aglomeracions.

La localitat de Cocentaina no acaba de recuperar la normalitat i per prudència la Regidoria de Tradicions del consistori contestà ha decidit anul·lar la celebració al carrer del Carnestoltes 2022.

Després de diverses reunions i converses amb els centres educatius, s’ha decidit anul·lar, per evitar aglomeracions i garantir la seguretat. La celebració consisteix en una desfilada de disfresses que arranca des de la part alta del Passeig i acaba a la plaça del Pla, on sol organitzar-se un berenar i una discomòbil per a totes les persones participants.

Per tant, caldrà esperar a l’any 2023 per a poder tornar a disfrutar d’aquesta festa que ompli de color i de diversió els carrers de Cocentaina. No obstant això, en cada centre educatiu hi ha previstes diferents activitats per a celebrar aquesta festivitat tan tradicional en el nostre calendari anual.