El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina aprova en plenari el pressupost per al projecte d’unificació del CEIP Sant Joan Bosco

L'inici de la redacció de l'avantprojecte és imminent. L'equip de Govern pretén comptar amb les aportacions de tota la comunitat educativa i de tota la Corporació Municipal.

La Corporació Municipal de l’Ajuntament de Cocentaina ha aprovat el pressupost per a iniciar la unificació del Col·legi Públic Sant Joan Bosco. Des de fa més de 30 anys, tot el poble de Cocentaina ha reclamat que es materialitze aquest projecte perquè tota l'escola estiga en un mateix edifici.

Els pressupostos aprovats consten de tres parts o lots. La primera d’elles és d’uns 76.700 euros en els quals estan inclosos la redacció de l’avantprojecte, el projecte bàsic i l’execució de l’obra. Per altra banda, una segona part que està valorada en uns 7.400 euros, inclou la supervisió del projecte, i, per últim, una dotació per a la direcció de l’obra d’uns 69.750 euros. Aquests diners hauran de pagar-los des de la Conselleria d'Educació.

Primerament, l’Ajuntament de Cocentaina ja ha anunciat que s'han iniciat els procediments per a redactar l’avantprojecte. El despatx d'arquitectura encarregat d'aquesta tasca té un mes de termini per a lliurar el document. Aquest document arreplegarà les principals idees, a mode d'esborrany del futur projecte definitiu. La intenció de l'equip de Govern es presentar aquest projecte tant a la comunitat educativa del Bosco com a la resta de partits polítics de Cocentaina, per tal de recollir propostes i sensibilitats i aconseguir que aquest projecte siga el més representatiu possible del sentir general.

L’alcaldessa contestana Mireia Estepa ha manifestat la seua satisfacció en afirmar que “ara ja podem dir amb tota tranquil·litat i amb molta il·lusió que s'inicien els treballs per a la construcció del nou Col·legi Públic Sant Joan Bosco”.