El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina aprova les primeres ajudes per a esportistes individuals

L'ajuda serà d'un màxim de 5.000 euros per esportista.

Fins ara s'atorgaven ajudes però a modalitats d'equip. Ara s'inclou als esportistes individuals, que poden optar a fins a 5.000 euros per a sufragar despeses derivades de la pràctica esportiva.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Cocentaina ha aprovat la primera convocatòria d'ajudes per a joves esportistes contestans que practiquen un esport individual. Poden optar tots els joves nascuts a Cocentaina entre 1998 i 2011, i la subvenció serà d'un màxim de 5.000 euros per ajudar al seu desenvolupament esportiu. Es valoraran els mèrits esportius, i es tindran en compte els aspectes socioeconòmics i acadèmics.

Aquest 17 de novembre s'han publicat les bases al Butlletí Oficial de la província, i ara hi ha 15 dies per a fer les sol·licituds mitjanant la seu electrònica de l'Ajuntament de Cocentaina.

L'Ajuntament de Cocentaina ja atorgava ajudes als clubs, a qui també presta instal·lacions de manera gratuïta. Però aquests 2021 s'ha inclòs també per primera vegada, als esportistes de disciplines individuals. 

Octavio Cerdá, regidor d'esports, diu que "aquesta ajuda podrà donar un recolzament a totes i tots els esportistes en edat de formació, i que amb aquesta nova subvenció i la subvenció als clubs locals que ja veníem convocant els darrers anys, podem dir que des de l’ajuntament de Cocentaina i la regidoria d’esports obrim el ventall per arribar a més esports, a més modalitats esportives i a més esportistes locals".