El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina assoleix 11.711 habitants gràcies a l'augment de la natalitat

Zona d'esplai al Col·legi Sant Joan Bosco.

118 menuts i menudes s'iniciaran enguany en l'educació de 3 anys, mentre que l'any passat en foren 84.

A març de 2019 Cocentaina disposa d'11.711 persones empadronades al seu registre. L'increment poblacional s'ha dut a terme durant els dos darrers anys, en gran part degut a l'augment de la natalitat. Així ho demostren els 118 els menuts i menudes que s'iniciaran enguany en l'educació de 3 anys, mentre que l'any passat en foren 84.

L'alcaldessa contestana, Mireia Estepa, apunta que aquestes xifres de nombre d'habitants i natalitat són un bon indicador de l'evolució del municipi: "si la nostra població augmenta vol dir que en el nostre poble es viu molt bé, que les persones no tenim necessitat d'eixir d'ací perquè tenim oportunitats laborals i uns bons serveis i que, per tant, volem que les nostres famílies cresquen ací".

Procés de matriculació escolar

Estepa, ha convocat a totes les famílies dels xiquets i xiquetes nascudes en 2016 a la reunió de procés d'admissió el 16 d'abril a les 18.45 h al centre social Real Blanc. Allí la inspectora d'Educació i les directores i directors dels centres educatius del poble explicaran quin és el procediment a seguir per a matricular a l'alumnat de nova escolarització.