El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina atorga ajudes de 160.000 euros a autònoms i empreses arran de la Covid-19

Cocentaina / AM

Hi ha dues línies per a poder sol·licitar les ajudes. D'una banda, si l’activitat ha estat tancada al 100%, l'import serà de 600?€. D'altra banda, si ha tingut una reducció del 60% en la facturació durant l’estat d’alarma, serà de 300 €.

Es poden solicitar ací. 

L’Ajuntament de Cocentaina posa en marxa noves ajudes i subvencions C'Activa dirigides a autònoms, empreses i xicotetes empreses. Aquesta segona convocatòria forma part del pla que el consistori ha creat per a dinamitzar l’activitat econòmica del nostre poble creada per la situació actual de la Covid-19. La línia pressupostària que s'ha creat és d'un total de 160.000 € a càrrec del pressupost municipal. Aquestes ajudes es podran sol·licitar a partir d’avui fins al 25 de novembre de 2020 i tota la tramitació serà realitzada a través de la seu electrònica de l'ajuntament.

Hi ha dues línies per a poder sol·licitar les ajudes. D'una banda, si l’activitat ha estat tancada al 100%, l'import serà de 600?€. D'altra banda, si ha tingut una reducció del 60% en la facturació durant l’estat d’alarma, serà de 300 €. Les dues línies compten amb trams addicionals que contemplen tant tindre treballadors al seu càrrec o bé, si se està de lloguer. Aquestes ajudes no són compatibles amb les que ofereix la Generalitat Valenciana.

Des de la regidoria d’hisenda de Cocentaina es mostren satisfets “perquè amb aquestes ajudes es pot donar un impuls a l’activitat empresarial, en tots els àmbits en el nostre poble donat la malaurada situació que estem passant.” També recordar que la partida pressupostària està totalment constituïda per fons municipals el que ajuda a poder ampliar-la, si fora el cas, ja que "en l'Ajuntament de Cocentaina estem al 100% amb el sector econòmic del nostre poble.”