El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina atorga ajudes per a rehabilitar cobertes d'edificis

Vista de Cocentaina des del carrer Carabanxel.

Aquestes ajudes contemplen la reparació de cobertes en mal estat, incloent-hi elements de forjats i cobriment; Impermeabilització de cobertes; així com honoraris de direccions de projectes o direcció d’obres.

El consistori contestà ha aprovat una nova convocatòria d'ajudes per a la rehabilitació de cobertes en edificis de tota la ciutat. Les sol·licituds per a adherir-se a l'ajuda es poden presentar fins al 31 de desembre de 2019.

Les ajudes, recentment aprovades per la Junta de Govern local, venen duent-se a terme des de 2012 i s'ha ampliat el seu àmbit d'actuació des de 2013 als barris, pedanies i la resta del nucli urbà de Cocentaina, sempre que les edificacions tinguen una antiguitat d'almenys 40 anys.

Aquestes ajudes contemplen la reparació de cobertes en mal estat, incloent-hi elements de forjats i cobriment; impermeabilització de cobertes; així com honoraris de direccions de projectes o direcció d’obres.

Tant la regidora d'obres i serveis, Mariona Carbonell, com la Regidora d'Urbanisme, Eugenia Miguel, es mostren "satisfetes per poder dur endavant, un any més, aquest tipus d'ajudes tan necessàries per a revitalitzar el nucli antic així com la resta de la població, i dotar-les, al mateix temps, de major seguretat".