El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Cocentaina calfa motors per a la Presentació de Càrrecs 2019

Presentació del Càrrecs 2018 / Silvia Botella

La Presentació de Càrrecs 2019 tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol a partir de les 22:00, esdeveniment on també es presentara el Cartell Anunciador de les Festes.

En Cocentaina ja fa olor de festa, s'apropen les festes, i l'emoció ja està al carrer.

Per això tindrà lloc un esdeveniment increïble per a tots els festers i festers, i no és una altra cosa que la Presentació de Càrrecs del 2019, que tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol al Pati d'Armes del Palau Comtal, a partir de les 22:00, i conduït per Gabriel Pascual Borràs.

Ara bé, a aquest acte es portara a terme diferents presentacions de gran importància, començant amb una introducció per part d'Hipòlit Borràs i Martínez, president de l'entitat festera; seguidament es realitzara la presentació del Cartell Anunciador de les Festes, que en aquest any és treball de l'escultor local Moisés Gil i Igual, i també es donarà a conéixer al Director de l'Himne de Festes, el músic i professor contestà Edu Bernabeu Valls.

Després d'una presentació plena de festa i sorpreses, es realitzara la presentació dels quatre càrrecs, en els que es trobaran Abraham Moltó García com Abanderat Moro de la Filà Manta Roja; Javier Pascual Motos, Abanderat de les tropes cristianes; Rubén Colomina Arroyo, Capità Moro de la Filà Bereberes i per últim, Màxim Ferrer Sellés com Capità Cristià de la Filà Contestanos.

I ja, com a colofó de l'acte, intervindrà José Rafael Pascual Vilaplana, qui tindrà l'honor de convertir-se'n el Mantenidor de la Presentació de Càrrecs d'aquest any. I per a finalitzar, unes paraules de l'actual alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, en representació de la nova corporació Municipal en la qual també s'estrena com a regidor de Festes de Moros i Cristians; Octavio Cerdà.

Després de tot l'acte, festers i festeres de les 16 filaes podran gaudir d'un bon sopar, acompanyats amb els protagonistes principals de la nit.