El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina calfa motors per a la Presentació de Càrrecs 2019

Presentació del Càrrecs 2018 / Silvia Botella

La Presentació de Càrrecs 2019 tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol a partir de les 22:00, esdeveniment on també es presentara el Cartell Anunciador de les Festes.

En Cocentaina ja fa olor de festa, s'apropen les festes, i l'emoció ja està al carrer.

Per això tindrà lloc un esdeveniment increïble per a tots els festers i festers, i no és una altra cosa que la Presentació de Càrrecs del 2019, que tindrà lloc aquest dissabte 6 de juliol al Pati d'Armes del Palau Comtal, a partir de les 22:00, i conduït per Gabriel Pascual Borràs.

Ara bé, a aquest acte es portara a terme diferents presentacions de gran importància, començant amb una introducció per part d'Hipòlit Borràs i Martínez, president de l'entitat festera; seguidament es realitzara la presentació del Cartell Anunciador de les Festes, que en aquest any és treball de l'escultor local Moisés Gil i Igual, i també es donarà a conéixer al Director de l'Himne de Festes, el músic i professor contestà Edu Bernabeu Valls.

Després d'una presentació plena de festa i sorpreses, es realitzara la presentació dels quatre càrrecs, en els que es trobaran Abraham Moltó García com Abanderat Moro de la Filà Manta Roja; Javier Pascual Motos, Abanderat de les tropes cristianes; Rubén Colomina Arroyo, Capità Moro de la Filà Bereberes i per últim, Màxim Ferrer Sellés com Capità Cristià de la Filà Contestanos.

I ja, com a colofó de l'acte, intervindrà José Rafael Pascual Vilaplana, qui tindrà l'honor de convertir-se'n el Mantenidor de la Presentació de Càrrecs d'aquest any. I per a finalitzar, unes paraules de l'actual alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, en representació de la nova corporació Municipal en la qual també s'estrena com a regidor de Festes de Moros i Cristians; Octavio Cerdà.

Després de tot l'acte, festers i festeres de les 16 filaes podran gaudir d'un bon sopar, acompanyats amb els protagonistes principals de la nit.