El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina canvia els contenidors de rebuig

L’empresa adjudicatària, Rotatank, SL, té un termini de dues setmanes per a executar el total de la renovació.

Ara passaran a ser de color gris, mentre que fins ara eren de color verd. En total, es canvairan 130 contenidors i s'instal·larà un sistema de retenció a terra.

La Regidoria de Residus Sòlids Urbans i Neteja Viària de l’Ajuntament de Cocentaina ha anunciat la renovació dels contenidors de rebuig o resta. En total s’han adquirit 130 contenidors, dels que van a col·locar-se 115.

Així, els dipòsits de la brossa, fins ara verds, passaran a ser grisos i, a més s’instal·larà un sistema de retenció a terra, per la qual cosa la regidora de l’àrea, Paqui Ruiz, demana a la ciutadania que tinga paciència per les molèsties que puga ocasionar aquesta col·locació dels nous contenidors.

La mateixa regidora ha comunicat que aquests contenidors nous compleixen amb tota la normativa d'usabilitat i d’accessibilitat, en els quals s’ha invertit un total de 162.000€.

El consistori assegura seguir treballant per des paralitzar el contracte de recollida de residus sòlids i busca poder canviar més endavant els contenidors d’envasos  o cartó.

L’empresa adjudicatària, Rotatank, SL, té un termini de dues setmanes per a executar el total de la renovació.