El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina celebra el 3r Concurs de lletres de cançons en valencià

Aquest certamen està organitzat per la Junta del Govern Local, l’Agència AVIVA de Promoció del valencià i altres entitats col·laboradores.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Cocentaina celebra el concurs de lletres de cançons en valencià, organitzat amb l’Agencia AVIVA de Promoció del valencià.

L’objectiu d’aquest concurs és promoure l’ús de la llengua a través de les cançons. Tot aquell que vulga participar haurà de tenir entre 12 i 29 anys, i es podran escriure cançons amb qualsevol temàtica o gènere, sempre que estiguen manuscrites i en valencià.

Enguany, hi haurà 1.350 euros en premis per als diferents guanyadors, ja que estaran dividits per categories. Els treballs s’hauran de registrar en el SIC (Servei d’Informació a la Ciutadania), i hi ha de temps fins al 31 d’agost de 2019. El veredicte es donarà en setembre.

Una iniciativa que des d'ARAMULTIMÈDIA considerem que realment potencia l'ús de la nostra llengua i ajuda als jóvens a tindre-li estima. Estem orgullosos d'haver participat com a jurat en les dos anteriors edicions. Ací podeu recordar els guanyadors de la primera edició, i ací les lletres guanyadores en la segona.