El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina celebra el Santo Entierro, un dels actes més destacats de la Setmana Santa

La localitat porta des del passat 9 d’abril amb les celebracions de la Setmana Santa, que acaba el pròxim 17 d’abril.

Totes les Cofradies han participat en la Processó del Santo Entierro des de les 20'30h. Durant tot el dia del divendres sant han hagut multitut d'actes i oficis a les diferents Parroquies.

La localitat porta des del passat 9 d’abril amb les celebracions de la Setmana Santa, que acaba el pròxim 17 d’abril. El Divendres Sant, 15 d’abril, ha acollit la tradicional Processó del Santo Entierro. Un acte en el que participen totes les Cofradies que trauen al carrer cadascuna de les seues imatges.

L’acte ha començat poc abans de les 20’30h des de cada Parroquia, per reunir-se i processar juntes des de l’Esglesia de Santa María.

Durant tot el dia han hagut diversos actes que han arrancat a les 8h del matí amb un Via Crucis Interparroquial des de la Placeta de Sant Miquel, des de la Parroquia de El Salvador fins l’Esglèsia de Santa Maria.

Els oficis s’han realitzat a lo llarg de tota la jornada: A les 12h en Santa María i per als xiquets en El Salvador, a les 16h en La Mare de Déu, a les 17h en El Salvador i finalment a les 18h en el Covent dels Franciscans.