El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina celebra la II Jornada de Recreació Històrica al Castell el pròxim cap de setmana

500 persones van poder gaudir l’any passat a la primera edició.

Serà aquest dissabte 26 de novembre de 10h a 14h al castell de Cocentaina. L'activitat permet conèixer la vida, societat, religió, costums, etc. dels habitants del segle XIII.

500 persones van poder gaudir l’any passat a la primera edició. Un èxit que ha fet possible que l’Ajuntament de Cocentaina s’haja plantejat tornar a organitzar esta jornada en la que els visitants s’acosten a la vida quotidiana del segle XIII al castell de la localitat.

La II Jornada de Recreació Històrica al Castell serà aquest dissabte 26 de novembre de 10h a 14h. La recreació permetrà mostrar com era el dia a dia a l’edifici en el segle XIII, de manera que es podrà conèixer, de manera lúdica, l’explicació de diferents aspectes de la societat: la religió, les armes, els costums i, en general, la vida en la societat medieval. Aquest any, com a novetat, es comptarà amb la participació de recreació d’entitats com ara Aliger Ferrum, Feudorum Domini, AC Urrea o Guardianes del Castellar.

Ivan Jover, regidor de Turisme i Cultura a l’Ajuntament de Cocentaina, explica que “aquesta activitat persegueix donar a conèixer de manera rigorosa les formes de vida i els costums del segle XIII en un espai únic com és el nostre Castell, una activitat que l’any passat va tindre una excel·lent acollida i que esperem anar consolidant any rere any”.