El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina celebra un multicultural 8 de març

Les activitats del Dia Mundial de la Dona continuen aquest divendres amb una representació de monòlegs del grup de teatre FPA «Beniassent»: «Un món de dones extraordinàries», a les 20 h al Centre Cultural El Teular.

El manifest llegit per dones de diferents cultures, muixerangues pel feminisme i un fum de dones empoderades han sigut les protagonistes de Cocentaina aquest 8 de març. Tot al vídeo.

La concentració feminista a Cocentaina ha donat cita a moltes dones disposades a lluitar pel seu present i futur. A les 12 h ha tingut lloc, a la Plaça de la Vila, la lectura del manifest. Aquest manifest l'han llegit dones de diferents cultures, tant en valencià com, alguns paràgrafs, en els seus llenguatges natius.

Ha triomfat la multiculturalitat, i després del minut de silenci per les víctimes de la violència masclista, la Muixeranga Penyeta Blanca, acompanyats de la Colla Mal Passet, ha dedicat les muixerangues al moviment feminista.

Al pas de la Colla Mal Passet, totes i tots, han recorregut els carrers de Cocentaina fins al Palau Comtal on s'ha gaudit de balls muixeranguers. ARAMULTIMÈDIA ha volgut formar part d'aquest Dia Mundial de la Dona i t'ofereix un vídeo resum.