El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina celebrarà de nou la Festa dels Nanos

Les activitats estan organitzades per Garbera Cultural El Guaret, Grup de Danses Cocentaina, Escola de Danses d’Adults del Convent, barri de Sant Hipòlit, Mestresses de Casa i Associació de Comerç.

Se celebrarà el 23 de març als carrers del Raval. Les activitats prèvies han arrancat el 20 de març amb Taller i la Dansà dels Nanos. No es farà la tradicional xocolatada amb alumnes dels centres educatius.

Dos anys han passat des de que es va celebrar la Festa de Nanos de Cocentaina. Enguany torna i se celebrarà el pròxim 23 de març als carrers del Raval, just 21 dies després del Dimecres de Cendra i just a meitat de la Quaresma.

No es podrà celebrar la tradicional xocolatada en la que participaven els centres educatius. El motiu es que deuen seguir respectant els grups bombolla establerts al protocol covid19 per la Conselleria d’Educació.

Tanmateix, abans d’aquest dia, hi ha previstes una sèrie d’activitats prèvies que començaren tot just diumenge dia 20 amb el Taller de Nanos i la Dansà dels Nanos, activitats que també venien fent-se de manera habitual, recolzades per la regidoria de Tradicions de l’Ajuntament de Cocentaina i organitzades per les entitats següents: Garbera Cultural El Guaret, Grup de Danses Cocentaina, Escola de Danses d’Adults del Convent, barri de Sant Hipòlit, Mestresses de Casa i Associació de Comerç.