El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina celebrarà el 21é Intercanvi Cultural d'Escoles d'Escacs

Jocs Esportius Municipals d'Escacs

Aquest 21 Intercanvi Cultural tindrà lloc el dia 27 d'octubre, i en ella participaran xiquets i joves menors de 17 anys. L'objectiu fonamental, a part de potenciar la base d'aquest esport, també és la d'aproximar als escolars d'Alcoi i Cocentaina gràcies als escacs.

L'Intercanvi Cultural d'Escoles d'Escacs tindrà lloc el diumenge 27 d'octubre, i estarà organitzat pel Club d'Escacs Cocentaina, amb la col·laboració del Consell Local d'Esports, de l'Ajuntament de Cocentaina i la Diputació Provincial d'Alacant.

Aquest 21é Intercanvi Cultural tindrà lloc el dia 27 d'octubre, i en ella participaran xiquets i joves menors de 17 anys. L'objectiu fonamental, a part de potenciar la base d'aquest esport, també és la d'aproximar als escolars d'Alcoi i Cocentaina gràcies als escacs.

A més a més, cap a la vesprada, en el Centre Social Real Blanc de Cocentaina tindrà lloc una competició d'escacs a partir de les 17 h. Els 8 equips participants seran l'Escola d'Escacs de Cocentaina, l'Escola d'Escacs Tabiya Alcoi, el Col·legi Salesians San Vicente Ferrer d'Alcoi, el Col·legi La Salle d'Alcoi, el Col·legi Públic Miguel Hernández d'Alcoi, el Col·legi Salesians Juan XXIII d'Alcoi, el Col·legi Públic Real Blanc de Cocentaina i el Col·legi Públic Sant Juan Bosco de Cocentaina.

Tots els participants rebran medalles i diversos regals, i per als dos millors equips també tindran un trofeu per la seua victòria.