El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina comença a preparar la 10ªedició de SENT-ME

A la reunió han assistit l’alcalde de Cocentaina, Jordi Pla, la regidora de Cultura, Berta Iñíguez, la regidora de Tradicions, Marcela Richart, la regidora d’Hisenda, Marisa Abad, i el mateix director artístic del SENT-ME, Ignacio Garcia Vidal.

Democratitzar la cultura és un dels objectius, així com fer arribar els valors de l'educació i de la música.

El director artístic de SENT-ME, Ignacio Garcia Vidal, ha començat ja amb els preparatius de la 10ª edició de SENT-ME i ho ha fet amb una reunió amb l’Ajuntament de Cocentaina, qui ja ha posat en marxa la confecció d’aquesta nova edició.

D’aquesta forma, s’ha donat el tret d’eixida per a la planificació d’aquest esdeveniment que aproxima l’educació musical i concerts de gran qualitat en juliol a Cocentaina. A la reunió han assistit l’alcalde de Cocentaina, Jordi Pla, la regidora de Cultura, Berta Iñíguez, la regidora de Tradicions, Marcela Richart, la regidora d’Hisenda, Marisa Abad, i el mateix director artístic del SENT-ME, Ignacio Garcia Vidal.

Segons Jordi Pla, alcalde de Cocentaina, “iniciem els treballs per al SENT-ME 2024. Un projecte per continuar democratitzant la cultura al nostre poble i per fer arribar els valors de l’educació i de la música a tot arreu. El SENT-ME és un esdeveniment referent i treballem perquè continue sent-ho. Cocentaina i cultura van plegats”.

Berta Iñíguez, regidora de cultura, explica que “el SENT-ME és un espai d’aprenentatge i és un espai per oferir espectacles musicals d’alt nivell al nostre poble. Treballem amb un compromís ferm amb la cultura, l’educació i la música. I en aquest cas, ja treballem en una edició especial del SENT-ME, l’edició número deu, en què volem oferir a la ciutadania un programa ric i variat”.

Per la seva banda,  d’Ignacio Garcia Vidal, director artístic del SENT-ME, assegura que “ja són deu els anys en què vam iniciar aquest esdeveniment cultural en Cocentaina. Hem superat fins i tot una pandèmia i després de l’última edició, ja encetem els preparatius per a aquesta dècima edició. Fer arribar cada mes de juliol a Cocentaina concerts i activitats del més alt nivell artístic durant deu anys és un motiu d’orgull per al nostre poble”.