El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina comença la programació turística i cultural

Aquesta programació compta amb 4 activitats diferents que tenen com a objectiu oferir, tant als visitants com a la gent de la localitat, noves ofertes culturals i turístiques que ensenyen millor el patrimoni de Cocentaina.

Cocentaina ha estrenat una programació amb 4 activitats diferents que es desenvoluparan des d'abril fins a octubre. L'objectiu és ampliar l'oferta cultural i turística per als visitants com per als propis contestans. És per això que aquestes activitats es divideixen en 2 més enfocades a la cultura, i altres 2 que promou el turisme actiu. 

Les activitats de turisme actiu seran, una ruta de senderisme amb un guia especialitzat que anirà donant algunes idees bàsiques sobre botànica, i una ruta de bicicleta BTT elèctrica, que anirà pel centre històric de Cocentaina, per l'ermita i al castell de Penella. 

Per altra banda les activitats culturals seran dos visites guiades, una d'elles teatralitzada, "Del Edat Mitjana fins a l'Art Decó", que és la continuació d'una visita que es va estrenar fa ja 4 anys. Els participats podran conéixer fets ocorreguts en el municipi durant 6 segles. L'altra visita tindrà una temàtica més festera, i els assistents coneixeran els orígens de les festes locals o els llocs on transcorren els actes més importants de la festa de Moros i Cristians de Cocentaina.