El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina compta amb un superàvit de 3.400.000 euros en 2018

Cocentaina / AM

Mariona Carbonell: "Aquest any hem hagut d’esperar un parell de mesos més per conéixer el romanent, ja que l’ajuntament es va quedar sense interventora i fins al 9 de setembre no es va incorporar el nou".

L'Ajuntament de Cocentaina ha tancat l’exercici econòmic de 2018 amb xifres positives. El romanent de tresoreria acumulat ascendeix aproximadament a 3.400.000?€ de superàvit, complint amb l’estabilitat pressupostària i la regla de la despesa.

Amb aquest superàvit, l'equip de govern ja treballa en una sèrie de propostes i millores per poder efectuar-les pròximament. Aquestes han de ser aprovades per la resta de grups. Cal recordar que el romanent no es pot invertir en allò que considere l’ajuntament, ha de respectar la Llei de Sostenibilitat i un alt percentatge del superàvit ha de ser utilitzat en inversions que siguen financerament sostenibles.

Mariona Carbonell, regidora d'Hisenda, indica que "estem satisfets pels resultats positius de l’exercici econòmic" i recorda que l’anterior regidor d’Hisenda "ha treballat de valent durant el primer trimestre de l’any per a obtindre aquests resultats". La regidora explica que "aquest any hem hagut d’esperar un parell de mesos més per conéixer el romanent, ja que l’ajuntament es va quedar sense interventora i fins al 9 de setembre no es va incorporar el nou".