El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina continua amb l'eliminació de barreres arquitectòniques al nucli antic

Les obres suposen una inversió de 130.000 euros per part de la Diputació d'Alacant. 

Comencen els treballs als carrers Travadell i l'Àngel, i la plaça del Carme. Es preveu que concloguen en abril i comencen a Sant Hipòlit, Mare de Déu del Miracle i un tram de Pere Cetina. 

L'Ajuntament de Cocentaina ha iniciat un nou bloc d'obres al municipi per tal de millorar l'accessibilitat. En l'any 2018 es feren actuacions als carrers Major i Sant Cristòfol, i ara continuen a la plaça de l'Àngel, i els carrers Travadell i l'Àngel. Les obres suposen anivellar de la calçada i la vorera, així com la millora de la xarxa de distribució d'aigua, i està previst que conclouen en abril. En eixe moment començarà un nou bloc als carrers Sant Hipòlit i Mare de Déu del Miracle, i un tram de Pere Cetina. 

Tot el projecte compta amb un pressupost de 130.000 euros, subvencionat completament per la Diputació d'Alacant en el pla d'inversions financeres sostenibles del 2019. 

Mariona Carbonell, regidora d'obres i serveis, agraeix el suport econòmic de la diputació i assegura que el govern contestà vol "la millora en temes d'accessibilitat a la part històrica del nucli antic, iniciada ja a 2018 per l'anterior Regidor d'Obres i seguirem amb aquesta dinàmica".