El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina contractarà 13 joves durant un any

Seran 9 joves amb qualificació i altres 4 sense per a treballar en departaments municipals a partir d'aquest estiu

L'Ajuntament rebrà 250.000 euros dins de dos programes del SERVEF per a contractar 13 joves durant un any i que treballaran en diferents dependències municipals.

Els contractes s'iniciaran aquest estiu amb una durada de 12 mesos, i per a cobrir-los l'Ajuntament de Cocentaina rebrà un total de 250.000 euros del SERVEF.

Les subvencions s'inclouen dins de dos programes: l'EMPUJU i l'EMCUJU. Els dos estan destinats a la contractació de persones menors de 30 anys, però el primer d'ells està dirigit a joves en general i el segon a joves amb qualificació. En concret es contractarà 9 persones amb qualificació i 4 sense, i tots ells treballaran en departaments municipals.

Des del consistori contestà es mostren molt satisfets de rebre "el suport de l'administració autonòmica valenciana en l'estratègia impulsada per l'Ajuntament de Cocentaina per a lluitar contra la desocupació". La regidora de promoció econòmica, Mariona Carbonell, destaca que totes aquestes ajudes s'emmarquen dins del programa de Garantia Juvenil, que "en molts ajuntaments són una eina clau per a oferir un lloc de treball als joves, un perfil de la població en el qual l'atur de llarga durada és major".