El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Cocentaina crea el I Concurs de curts per a fomentar la participació ciutadana en els Pressupostos Participatius

La data de presentació dels projectes serà el 16 de novembre a les 20 h al Teular on un jurat, construït pels membres del Consell de Participació Ciutadana, escollirà al guanyador per a ser utilitzat durant la campanya publicitària dels Pressupostos Participatius 2019.

La regidoria de Participació Ciutadana convoca el I Concurs de curts «Influencer de Participació Ciutadana» dirigit a tots els xiquets i xiquetes en edat escolar.

Cocentaina, amb l'objectiu de conscienciar als joves i menuts pel que fa a la participació ciutadana i els pressupostos participatius, llança el I Concurs de curts anomenat "Influencer de Participació Ciutadana". Sobre aquesta idea, portada a terme per quasi unanimitat del Consell, Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, explica que "al Consell ens il·lusiona que l'interés per la participació ciutadana arribe a tota la població i aquesta és una forma, pensem que molt atractiva, de fer-la arribar a la part més jove de la societat contestana".

Per a poder participar has de ser alumnat procedent dels centres educatius de Cocentaina i ser menor d'edat. Amb eixos requisits es podrà presentar un curt, de màxim 2 minuts, on s'explique el procediment per a presentar propostes als pressupostos participatius i com votar-les. Es podran presentar les obres fins al 12 de novembre, mitjançant dispositiu USB, a l'Ajuntament. Per a més informació podeu descarregar les bases ací.