El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina crea el I Concurs de curts per a fomentar la participació ciutadana en els Pressupostos Participatius

La data de presentació dels projectes serà el 16 de novembre a les 20 h al Teular on un jurat, construït pels membres del Consell de Participació Ciutadana, escollirà al guanyador per a ser utilitzat durant la campanya publicitària dels Pressupostos Participatius 2019.

La regidoria de Participació Ciutadana convoca el I Concurs de curts «Influencer de Participació Ciutadana» dirigit a tots els xiquets i xiquetes en edat escolar.

Cocentaina, amb l'objectiu de conscienciar als joves i menuts pel que fa a la participació ciutadana i els pressupostos participatius, llança el I Concurs de curts anomenat "Influencer de Participació Ciutadana". Sobre aquesta idea, portada a terme per quasi unanimitat del Consell, Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, explica que "al Consell ens il·lusiona que l'interés per la participació ciutadana arribe a tota la població i aquesta és una forma, pensem que molt atractiva, de fer-la arribar a la part més jove de la societat contestana".

Per a poder participar has de ser alumnat procedent dels centres educatius de Cocentaina i ser menor d'edat. Amb eixos requisits es podrà presentar un curt, de màxim 2 minuts, on s'explique el procediment per a presentar propostes als pressupostos participatius i com votar-les. Es podran presentar les obres fins al 12 de novembre, mitjançant dispositiu USB, a l'Ajuntament. Per a més informació podeu descarregar les bases ací.