El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina culmina FITUR amb una gran entrada dels Bequeteros

Mireia Estepa: "Ha valgut la pena l'esforç i la inversió per promocionar Cocentaina"

Cocentaina, al costat d'altres moltes localitats d'Alacant, ha estat una de les protagonistes més sonades de la fi de Festa de FITUR a Madrid. La gran desfilada de Callao ha comptat amb els Bequeteros, que amb la seua música i la seua particular manera de desfilar, han captivat l'atenció dels milers de persones congregades al lloc més cèntric i comercial de la capital. L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa Olcina, ha agraït la col.laboració de la filà dels Bequeteros i ha assegurat que "ha valgut la pena la inversió i l'esforç fet perquè la vila estiga en boca de tots. Els Bequeteros han arrasat".

La Festa de Cocentaina ha estat una de les que més aplaudiments ha aconseguit del públic madrileny, que aquest dissabte s'ha vist sorprés per una gran desfilada convocada pel Patronat de Turisme de la Diputació. A banda de molts altres pobles de la zona, Cocentaina, ha sabut cridar l'atenció dels assistens amb la força i espenta dels Bequeteros, que s'ho han deixat tot al llarg del recorregut. La seua manera de desfilar i la música fàcilment identificable, unit al carisma demostrat pel seu 'cabo' els ha fet triomfar, sense dubte.

A la fi de l'espectacle, la filà mora no podia amagar la seua satisfacció i alegria. Tampoc l'alcaldessa, Mireia Estepa Olcina, que ha dit que "els Bequeteros han arrasat. Han estat el reclam perfecte. Perquè ho han fet molt bé, cuiden molt els vestits i els detalls, i la música".

L'alcaldessa ha valorat FITUR de manera molt positiva, i ha assegurat que "la inversió ha valgut la pena. Tot l'esforç dipositat en aquesta fira està ben fet, perquè hem posicionat a Cocentaina en el mapa d'Espanya. I damunt, aquestes coses ens serveixen per valorar-nos una mica més a nosaltres mateixos".