El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina demana a la subdelegació del govern més efectius de Guàrdia Civil

Reunió amb la subdelegada del govern.

Cocentaina demana un reforç de la plantilla de la Guàrdia Civil per tal de mantenir la comandància oberta cada dia, fet que segons informen va canviar fa un parell d'anys.

L'Ajuntament de Cocentaina ha traslladat a la Subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador, la voluntat d'afegir més efectius de Guàrdia Civil al municipi per poder tindre la comandància oberta cada dia.

Poblador també ha rebut de mans dels representants del govern contestà més de 1.500 firmes recollides pel veïnat, on traslladen "la seua preocupació pels robatoris sofrits i per la falta de tranquil·litat que açò els provoca". Així s'especifica des del Consistori, després de la reunió celebrada aquest dilluns, on van estar presents l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Hernández, i el cap de la Policia Local, Toni Gosálbez.

Mireia Estepa concloïa que "la reunió ha sigut molt positiva perquè la subdelegada estudiarà quines són les possibles solucions que es poden posar en marxa per millorar l'atenció que s'ofereix des de la Guàrdia Civil als veïns i les veïnes de Cocentaina i ens tornarem a reunir".

Durant l'encontre també es va posar de manifest la tasca que porta a terme la Policia Local de Cocentaina i es va fer una revisió de la situació de 2019 i les diligències que es van dur a terme. Un altre tema del qual es va parlar va ser la necessitat d'intensificar les inspeccions per a "eliminar la problemàtica del treball il·legal a Cocentaina". Durant l'última part de l'encontre es va sumar, Modes Salazar, cap de la Unitat de Violència de Gènere de la Subdelegació, per fer un breu repàs del treball que es fa, en aquest sentit i amb el Pacte d'Estat, a Cocentaina.