El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina demana al seu Ajuntament la construcció d'una piscina coberta

Piscina municipal de Cocentaina

Un 81,2% han escollit votar online, un percentatge superior al de 2018, mentre que un 18,2% ha acudit a votar
presencialment
al centre social Real Blanc.

La redacció de l’estudi de viabilitat per a disposar d'una piscina coberta. Aquesta ha estat la proposta més votada en els Pressupostos Participatius de Cocentaina 2019. Les altres tres opcions escollides han sigut un parc amb aparells biosaludables, un altre amb aparells de cal·listènia/workout, i la celebració d'un festival de cultura contemporània.

L'Ajuntament contestà es troba amb els pressupostos de 2018 prorrogats, per tant, la quantia a destinar és de 30.000 €. No obstant això, recorda l'alcaldessa Mireia Estepa, "si els partits de l’oposició aproven la proposta de pressupostos generals del govern municipal, es disposaria de, com a mínim, 50.000 €; d'aquesta manera es podrien executar les propostes". Continua Estepa, explicant que "ara l’Ajuntament demanarà pressupost a diverses empreses perquè una d’elles faça l’estudi de viabilitat de la piscina coberta".

L'alcaldessa també dóna "l’enhorabona a tots els participants per la puntuació obtinguda en la votació, així com als membres del Consell per la seua tasca de sensibilització i motivació a la participació".