El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina dona el tret d'eixida de les seues festes amb la desfilada de bandes i l'himne

A les 19 h ha començat la desfilada de bandes pel passeig i a les 20 h ha tingut lloc, al Pla, la interpretació de l'himne de festes dirigit pel contestà Edu Bernabéu. Tot al vídeo.

Cocentaina ja està en festes i tot el poble ix al carrer a celebrar-ho com toca. Hui ha tingut lloc la desfilada de bandes pel passeig, que ha finalitzat al Pla on totes les bandes han interpretat l'himne de festes dirigit pel contestà Edu Bernabéu.

Demà serà el torn de les entrades que començarà a les 19 h amb el bàndol cristià seguit de les hosts mores. Enguany el Capità Cristià serà Màxim Ferrer de la Filà Contestanos i l'Abanderat Cristià Javier Pascual de la Filà Creuats. Per altra banda el Capità Moro serà Rubén Colomina de la Filà Berebers 'Els Borts' i l'Abanderat Moro serà Abraham Moltó de la Filà Manta Roja.

Els actes continuaran el dia 11 d'agost amb la Festivitat al patró, Sant Hipòlit, i el dia 12 d'agost amb el Dia de l'Alardo, on les tropes dels dos bàndols s'enfrontaran pel poble de Cocentaina.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'himne i t'ofereix aquest vídeo.