El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina arranca les festes de Moros i Cristians 2019 amb la Publicació

Aquest dissabte han començat les primeres "Voltetes" de l'estiu amb el següet ordre: Guardia Jalifiana 'Sahorins', Kabilenyos, Muladís, Cavallers de LLúria, Contestanos, Maseros, Almogàvers, Gentils, Creuats, Contrabandistes, Cavalleria Ministerial, Bereberes 'Els Borts', Manta Roja, Bequeteros, Llana y Mudèjars.

Les altes temperatures no han impedit que Cocentaina gaudiscar de la Publicació, el tret d'eixida oficial de les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Hipòlit 2019.

Contestans i contestanes han eixit al carrer per a celebrar la festa en aquest dia de la Publicació. Després del tradicional pregó de les festes, la Unió Musical ha interpretat l'himne i, seguidament, la Colla de Dolçaines i Tabals «Mal Passet» s'ha lluït amb la peça T'ho mereixes de Francisco Valor Llorens donant pas als Publicadors Adults dels dols bàndols.

Milagro Barrachina Agulló, de la Filà Contestanos, ha encapçalat al bàndol cristiàPaco Pascual Soler de la Filà Berebers «Els Borts» ha guiat als de la mitja lluna. A més, aquestes ambdues filaes enguany ostenten els càrrecs de la Capitania Cristiana i Mora respectivament.

ARAMULTIMÈDIA no s'ha volgut perdre aquest acte i t'ofereix un vídeo resum.