El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina dona suport i ajudes al municipi de Sant Fulgenci per les inundacions

Transport de lliteres / Ajuntament de Cocentaina

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, comenta que "davant de situacions tan destructives i tristes com les que s’ha viscut aquests dies en el Baix Segura posem a la disposició de tots els afectats tota l’ajuda que necessiten per a recuperar la normalitat com més prompte millor".

La volta a les classes obliga a les famílies afectades pel temporal a traslladar-se a unes noves instal·lacions, transportant les lliteres, recursos i altres per a la instal·lació en uns locals millor condicionats.

El mal temporal que s'ha sofrit durant les últimes setmanes ha provocat que moltes famílies no puguen viure a les seues cases durant un temps, per sort les localitats més properes han volgut col·laborar tot el possible perquè la seua estança siga molt millor.

Des de l'Ajuntament de Cocentaina han contactat per tal de col·laborar en el reallotjament de les persones que estaven dormint en l'institut del municipi del Baix Segura.

Durant el dissabte s'hi han traslladat les lliteres a locals que estiguen millor condicionats. Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, comenta que "davant de situacions tan destructives i tristes com les que s’ha viscut aquests dies en el Baix Segura posem a la disposició de tots els afectats tota l’ajuda que necessiten per a recuperar la normalitat com més prompte millor".