El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina es prepara per als #NANOS2021

Les fotografies es poden compartir en Facebook o en Instagram amb el Hashtag #NANOS2021

La Festa dels #NANOS2021 de Cocentaina tornarà el dimecres 10 de març. A causa de la Covid-19 i la situació sanitària els Nanos es traslladen a les xarxes socials a través d'un concurs de fotos organitzat per la regidoria de Tradicions.

El dimecres 10 de març torna a ser el Dia dels Nanos, però en aquest 2021 la pandèmia torna a marcar aquesta festa. Per segon any consecutiu, no podrà celebrar-se tal com és tradicional, és a dir, als carrers i a les places de Cocentaina i especialment al Raval. És per això que des de la Regidoria de Tradicions s’ha considerat que és molt important continuar impulsant el costum de fer i de penjar Nanos, encara que siga a casa, per a després compartir la fotografia del Nano o del grup de Nanos a través de les xarxes socials.

El concurs 'Festa dels #Nanos2021' pretén premiar l’elaboració de Nanos a casa el dia 10 de març, les fotografies dels quals es poden compartir en Facebook o en Instagram amb el Hashtag #NANOS2021. Durant els dies 11 i 12 de març es podran votar les fotos i les 4 més votades tindran un premi de 60 euros per a utilitzar-los als comerços contestans.

La regidora de Tradicions, Paqui Ruiz, declara que aquesta és una manera diferent i imaginativa de celebrar aquesta festa tan arrelada a Cocentaina amb l’objectiu principal que no s’arribe a perdre el costum de fabricar i vestir els Nanos, elaborar les crítiques i exposar-los públicament, ja que enguany, gràcies a les xarxes socials, es podran premiar els Nanos que més agraden.