El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Cocentaina es prepara per recordar el miracle de la Mareta

Moment de la súplica de 2016 / AM
L'oratge respectarà la celebració dels actes al voltant de la Mare de Déu

El dimecres 19 d'abril es commemora el miracle de les 27 llàgrimes de la Mareta en 1520. A les 7:30 h, hi ha el tradicional volteig de campanes i una hora més tard se celebra la Diana. A les 10 h, s'inicia el "trasllat" de la Mareta que finalitza a la Parròquia de Santa Maria. Mireia Sala farà la súplica a les portes de la parròquia

Cocentaina s'ha engalanat per viure la celebració de la Mareta i commemorar les 27 llàgrimes de la Mareta en 1520. Aquests dimecres 19 d'abril se celebra el trasllat, l'ofrena de flors, l'eucaristia i la processó. Durant tota la jornada, l'oratge respectarà tots els actes. Segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), hi ha un 5% de previsió de pluja i les temperatures oscil·laran entre els 9 i 16 graus.

A les 7:30 h, hi ha el tradicional volteig de campanes i una hora més tard se celebra la Diana. A les 10 h, s'inicia el "trasllat" de la Mareta que finalitza a la Parròquia de Santa Maria. Mireia Sala farà la súplica a les portes de la parròquia. Aquest any, el comte i la comtessa l'encarnen els xiquets Andreu Vidal i Olga Barrachina, respectivament.

La vespra per commemorar el dia del miracle de les 27 llàgrimes se celebra, com cada any, el volteig de campanes en totes les esglésies, l'homenatge als majors i la crema de fogueres, entre altres activitats.