El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Cocentaina fomenta la pràctica esportiva i la cultura amb els seus pressupostos participatius

Les propostes podran ser votades a partir del 12 de febrer, una vegada que els tècnincs municipals hagen estudiat la seua viabilitat.

L'ajuntament de la Capital del Comtat ha donat a conèixer algunes de les propostes sorgides dels Pressupostos Participatius 2019. Entre aquestes s'inclouen la instal·lació d’un parc biosaludable o de cal·listènia, la posada en marxa d’un festival de cultura contemporània o la il·luminació dels campanars de les esglésies.

Es tracten de propostes provisionals, ja que els tècnics municipals han de valorar tècnicament i econòmicament si són viables. No serà doncs fins al 12 de febrer del pròxim any quan es puguen votar les propostes. Totes aquestes idees i els seus respectius informes de viabilitats es penjaran pròximament a la web de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cocentaina.

La regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa,  destaca la gran varietat de persones o entitats que han presentat la seua proposta: «persones particulars, associacions contestanes i del món de l’esport han aportat idees molt distintes per al poble, una mostra més de la diversitat que tenim i una gran oportunitat per a aprofitar-la en el disseny d’una Cocentaina per a tots i totes».