El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina fomenta la pràctica esportiva i la cultura amb els seus pressupostos participatius

Les propostes podran ser votades a partir del 12 de febrer, una vegada que els tècnincs municipals hagen estudiat la seua viabilitat.

L'ajuntament de la Capital del Comtat ha donat a conèixer algunes de les propostes sorgides dels Pressupostos Participatius 2019. Entre aquestes s'inclouen la instal·lació d’un parc biosaludable o de cal·listènia, la posada en marxa d’un festival de cultura contemporània o la il·luminació dels campanars de les esglésies.

Es tracten de propostes provisionals, ja que els tècnics municipals han de valorar tècnicament i econòmicament si són viables. No serà doncs fins al 12 de febrer del pròxim any quan es puguen votar les propostes. Totes aquestes idees i els seus respectius informes de viabilitats es penjaran pròximament a la web de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cocentaina.

La regidora de Participació Ciutadana, Mireia Estepa,  destaca la gran varietat de persones o entitats que han presentat la seua proposta: «persones particulars, associacions contestanes i del món de l’esport han aportat idees molt distintes per al poble, una mostra més de la diversitat que tenim i una gran oportunitat per a aprofitar-la en el disseny d’una Cocentaina per a tots i totes».