El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina forma als comerciants locals perquè incrementen les vendes

Com millorar la gestió, ampliar clients, i incrementar vendes. Experts en màrqueting i comerç al detall ofereixen formació a Cocentaina durant el mes d'abril.

L'Ajuntament de Cocentaina, mitjançant el Pla Comercial, posa en marxa un programa formatiu per a empresaris dels comerços i empreses de serveis locals. Al llarg del curs, que consta de cinc sessions, es parlarà de com millorar la gestió dels comerços, ampliar la cartera de clients, i com incrementar vendes. Tot amb nous coneixements adaptats a la realitat del comerç local.

En cada jornada serà un expert el que parle d'un tema concret. Hi participaran Pablo Ferreirós, consultor d'estratègia i màrqueting; Ramon Ferrandis, especialista en màrqueting del CEEI València; Clara Soler, consultora de màrqueting digital i comunicació; Izaskun Goyenche, consultora de comerç al detall; i Paqui Frías, especialista en desenvolupament empresarial del CEEI València.

Atenció, perquè per a participar en el Programa Formatiu per al Comerç Local - CCREA Innovació en el Comerçcal inscripció prèvia. En aquest enllaç es pot accedir directament a la sol·licitud. La formació tindrà lloc durant el mes d'abril.