El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina i Ponts d'Igualtat visibilitzen la lluita contra la Sida

L'alcaldessa de Cocentaina i membres del col·lectiu Ponts d'Igualtat

El pròxim 1 de desembre se celebra el Dia mundial contra la Sida, i Cocentaina plantarà un arbre com a símbol de vida i lluita contra la malaltia. És la primera activitat que organitzen conjuntament l'Ajuntament i el col·lectiu LGTBI Ponts d'Igualtat. 

L'Associació Ponts d'Igualtat, malgrat nàixer com a entitat local, ha rebut peticions de diferents municipis de les comarques per a conéixer els seus objectius i treball. I una de les primeres reunions ha sigut en el consistori de Cocentaina, amb el qual organitzen ja la primera activitat per al dia Mundial contra la Sida.

Des de Ponts d'Igualtat, el seu president Aitor Pla, assegura que han trobat molt bona disposició en el consistori contestà, i la primera iniciativa serveix per a visibilitzar la lluita contra la Sida, "una malaltia que afecta a tota la societat, i a la nostra població no existeix cap col·lectiu específic per a lluitar contra ella". Així, el pròxim 1 de desembre, Dia mundial contra la Sida, es llegirà un manifest a la plaça de l'Ajuntament a les 11 hores, i tot seguit es plantarà un arbre "que simbolitzarà la vida i la lluita dels malts per a mantenir una vida de qualitat". Tant des de Ponts d'Igualtat com des del consistori contestà conviden a tota la societat a ser partícips de l'acte.