El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina informa que una filtració de terra ha provocat que l’aigua no siga apta per al consum humà en algunes zones del poble

L’Ajuntament de Cocentaina ha informat que el pou de Querola s’ha vist afectat per la constant pluja d’estes setmanes.

L'aigua conté partícules de fang que fan que no siga apta per a consum humà. Els serveis municipals estan injectant aigua neta per poder restablir prom`pte l'abastiment a les zones del poble afectades.

L’Ajuntament de Cocentaina ha informat que el pou de Querola s’ha vist afectat per la constant pluja d’estes setmanes. Com a conseqüència hui s’ha produït una filtració de terra, que ha provocat terbolesa en l’aigua de les aixetes a algunes zones del poble.

Després de que els serveis municipals hagen fet proves s’ha pogut concloure que l’aigua conté partícules de fang i que per tant, no és apta per al consum humà.

L’anunci fet cap a les 12h del dia de hui a les xarxes socials del consistori contestà, explicava que els serveis municipals estaven injectant aigua neta a la xarxa per poder restablir prompte l’abastiment. A hores d’ara no hi ha noticies de que s’haja pogut restablir.