El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina inicia obres per a millorar l'accesibilitat i seguretat del vianants

Les obres finalitzaran abans de les festes d'agost

L'Ajuntament de Cocentaina i amb l'ajuda de la Regidora d'Obres i Serveis s'ha iniciat obres per a millorar el carrer San Cristòfol. Obres que tindran finalització temps abans de les festes d'agost.

L'Ajuntament de Cocentaina, amb l'ajuda de la Regidora d'Obres i Serveis, ha iniciat les obres per a millorar algunes voreres del centre històric, afectant el carrer San Cristòfol, pròxim a la plaça de la Vila. En general, aquesta primera actuació tindrà un cost d'uns 30.000 euros, i estarà finalitzada abans de les festes d'agost.

Aquest projecte s'ha iniciat amb el motiu del fet que part de les voreres del centre històric son massa estretes, dificultant l'accessibilitat dels vianants, però això, el principal objectiu és el d'equilibrar el desnivell que existeix entre les voreres i la calçada per tal d'igualar-lo.

També es vol eliminar els guals d'accés a les voreres i aprofitar les obres per a millorar les xarxes d'aigua a aquest carrer.

Segons Marcos Castelló, edil d'Obres i Serveis, aquestes actuacions "contribueixen a dissenyar una ciutat sense barreres i accessible per a tot tipus de persones. Fa més d'un any que estem estudiant diverses opcions per a poder donar solució a aquesta petició dels veïns i veïnes, perquè no és un projecte tan senzill com a primera vista sembla. Per la nostra banda seguirem treballant i millorant diferents punts del poble, complint els nostres compromisos amb els veïns i veïnes".