El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina inicia una nova edició dels pressupostos participatius

Enguany, per la situació creada per la Covid-19, es recomana fer la presentació de propostes de manera telemàtica. Tens més informació ací.

El pròxim dilluns 18 de gener s'obri el termini, i hi haurà 15 dies per a presentar propostes als pressupostos participatius de Cocentaina. Et facilitem els enllaços.

Cocentaina posa en marxa una nova edició dels pressupostos participatius, en la que els ciutadans poden fer propostes concretes per a decidir a què es destina una part del pressupost municipal. En aquest 2021, el període per a presentar propostes és del 18 de gener a l'1 de febrer. Es poden presentar de manera presencial al SIC, el Servei d'Informació a la Ciutadania que està a la planta baixa de l'Ajuntament. Però donada la situació epidemiològica, es recomana presentar les propostes per la web de la seu electrònica de Cocentaina. Ací tens més informació, tant si la vols presentar en persona com per internet.

Després de la fase de presentació de propostes s'iniciarà l'estudi de viabilitat per part dels tècnics municipals, que emetran un informe abans del 12 de març. En eixe moment es faran públiques les propostes que passen a la fase de votació, que està prevista entre el 12 i el 18 d'abril. La votació es farà exclusivament per Internet, com ja es va fer en l'edició de l'any passat.

Maite Valls, regidora de participació ciutadana de Cocentaina, explica que els ciutadans que vulguen presentar propostes poden assessorar-se abans amb els tècnics municipals via telèfon, per tal de saber si les seues propostes seran viables.