El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cocentaina instal·la huit panells informatius al carrer per informar de la programació cultural

Les persones que els consulten aquests panells, que tindran una periodicitat mensual, podran trobar l'agenda d'activitats i els actes que hi ha prevists

Els panells s'han col·locat als carrers principals o prop dels punts on se solen celebrar els actes socials com El Teular, la Casa de la Joventut, la biblioteca o el Centre Social. Esta iniciativa se suma a la promoció feta mitjançant xarxes socials i a través de la Revista El Comtat de format digital.

L'Ajuntament de Cocentaina ha instal·lat panells informatius en diferents punts de la localitat per a facilitar informació dels actes culturals, festius i tradicionals del municipi.

En total hi ha 8 panells que s’han col·locat als principals carrers contestans com també al voltant dels punts en què se solen programar diferents activitats i espectacles, com ara el centre cultural El Teular, el centre social, la Casa Joventut o la biblioteca.

Les persones que els consulten aquests panells, que tindran una periodicitat mensual, podran trobar l'agenda d'activitats i els actes que hi ha prevists, com també els cartells dels principals esdeveniments festius, com ara la Fira de Tots Sants, les Festes de Moros i Cristians o la Mare de Déu.

Aquesta difusió física de la informació de les activitats culturals a Cocentaina es suma a la publicitat virtual que ja existeix en xarxes socials, com ara la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Cocentaina o bé l’edició en paper i en format digital de la Revista El Comtat amb la finalitat que encara hi haja més contestans i contestanes que s'assabenten l’àmplia i variada programació que tenen al seu abast.